2016. február 1., hétfő

Bilbaóból az EB-re

Az meg hogy, mi? Az alapötlet Egoitz barátunké, aki még Augsburgban megnyilatkozott az ügyben, amikor arról beszéltünk baszk barátainkkal, hogy hol találkozunk legközelebb.

Lesz "liptáking" Bordeaux-ban is!

Az "Ész" találta ki, még ott a pályaudvaron, hogyha Bilbaóhoz közel sorsolják a magyar csapatot - Bordeaux, Toulouse - akkor mi menjünk Bilbaóba és onnan együtt a meccshelyszínre.
Pinnyey Ricsi barátom és állandó sportútitársam szeme is felcsillant a terv hallatán, és amikor decemberben megtudtuk, hogy az osztrákokkal Bordeaux-ban játszunk június 14-én, egyből regisztráltunk a jegyekre szóló sorsolásra az UEFA honlapján.
Egyeztettünk a baszkokkal is, és mivel ők még nem tudták lesz-e szabadságuk aznap, Ricsivel így döntöttünk. Én regisztráltam 4 darab 25 eurós jegyre. Nyilván akkor a legkerekebb minden, ha ezt kisorsolják nekünk és Mikel és Egoitz is tud jönni.
Ricsi regisztrált 2 db 105 eurós jegyre, ha esetleg a baszkok nem tudnak jönni, mi azért átmegyünk - azzal a kitétellel, ha nem nyerünk ebben a kategóriában, akkor elfogadunk drágább, 145 eurós jegyet is. (Végül is basztmeg, még sosem voltunk világversenyen a válogatottért és hiába pumpálták fel az EB mezőnyét, a magyar foci állapotát nézve, lehet, hogy egy ideig várni kell még a következő kijutásra.)

A regisztráció után pedig, csak, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, vettünk is egy-egy repjegyet Düsseldorfon keresztül Bilbaóba. Szóval könyvhét utolsó napján elindulunk Bilbaóba. Másnap így-úgy-amúgy, valahogy Bordeaux-ba. Aznap este vissza, majd pénteken haza.
Ha meg nem nyerünk - ez szinte lehetetlen - akkor a Zazpi Kaleak - Bilbao óvárosa - egy kocsmájában nézzük az osztrák-magyart.

Kérlek szorítsatok, hogy megnyerjük a 25 eurós jegyeket és akkor a különbözetből csak szuveníreket vásárolok majd, nektek!

ui. 1.: már előkerestem a régi meccsrejárós zászlót, ami oly sokszor ázott el - leginkább a könnyeinktől - meg a válogatott mezemet is, amit a barátaimtól kaptam harmincadik szülinapomra...    

ui. 2.: most vettem csak észre, hogy Ricsi mennyi posztban szerepel. Kijárt már neki egy külön címke. Ricsi, voltál már címke valahol?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése