2013. március 11., hétfő

Dávid és Góliát egy csapatban

Gorka Iraizoz és Iker Muniain szállította az újabb fontos győzelmet a San Mamésban.

Gorka a védelem alappillére

Annyiszor volt már pechünk ebben a szezonban, hogy igazán kijárt már Fortuna kényeztetése. Kár lenne tagadni, az elmúlt két fordulóban, a két nagyon fontos 1-0-ás győzelem során szerencsénk volt. Mondhatni "Fortuzoz"-unk volt, mert néha a szerencse, néha Gorka parádéi, néha mindkettő kellett ahhoz, hogy gól nélkül hozzuk le a meccseket.
Az első félidőben kifejezetten szépen játszottunk, az egyik legjobb nulla-nullás félidő volt, amit valaha láttam. Mindkét kapu előtt alakultak a helyzetek, sőt Ibai mesteri szabadrúgása a kapufán csattant.
A második 45 perc aztán Valencia rohamokkal kezdődött, folyatódott, majd ért véget. Csak közben beállt a Kicsi, és bevágott egy lecsorgót - figyeltétek Aduriz hogy sarkazta középre a labdát? - és első góljával a szezonban eldöntötte a meccset. Akarom mondani a meccset igazából Irazoz parádéi és Soldado ég bevágott labdái döntötték el. Meleg volt a pite a végén, az tuti.

Nézzétek, tudok gólt lőni!


Sebaj, győzelmet nem kell megmagyarázni, és ami a legfontosabb kicsit elhúztunk a kiesőktől. Most lendületben kellene maradni, meglepetést okozni  vagy pontot szerezni Madrilban, a Getafe otthonában, otthon megütni a Granadát és akkor nyugodtabban kanyarodhatnánk rá a Sevilla-Real-Depor-Barca quartettre.

képek: athletic-club.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése