2013. március 13., szerda

Várhidi Péter bajusz nélkül!

Bréking nyúz. Várhidi Péter a magyar futball kikezdhetetlen szakembere levágatta híres bajszát!

No more bajusz!

A kedd esti Barca-Milán mérkőzésbe az első félidő vége előtt kapcsolódtam be, és a szünetben döbbenten láttam, hogy stúdióban ülő feddhetetlen szakember, magyar bajnok edző, korábbi szövetségi kapitány Várhidi Péter elhagyta arca ékességét, azaz a bajszát. (Üvöltve röhögtünk fel öcsémmel.)
A neves tréner fizimiskája így alaposan megváltozott, eddig leginkább egy taxisszakszervezet ellenőrző-bizottsági tagjára emlékeztetett, most mintha Mátyás király csatlósa volna, pláne, hogy hajkoronája a minden eddiginél rendezettebbek tűnt.
Korábban is pellengérre állítottam Sport 1 szakértőt, akkor Hegyi Ivánba martam:  hogy miért ragaszkodnak ezekhez a formákhoz a csatornánál, az rejtély. Várhidi azért érdemel nagyobb marást, mert az amúgy is kevéssé hiteles magyar foci egyik leghiteltelenebb figurája. A hazai labdarúgás állapotait remekül jellemzi, hogy Várhidi szövetségi kapitány lehetett - a Wikipédia vonatkozó szócikke alapján 2007-ben a magyar újságírók az év edzőjévé választották, te jó ég! 
A mester mindeddig egyetlen bajnoki címét olyan élvezhetetlen játékkal szerezte, hogy H.O. barátunk - akinek tiszteletből csak a monogramját írom, nehogy kikezdjék sötét múltja miatt - Újpest szurkolóként csak akkor nem járt a lilák meccseire.

epilógus: 
Gondolkoztam, hogy megérdemel-e Várhidi Péter egy címkét, taget. De nem. Az ilyen alakok nem érdemelnek címkét a blogon. Ezért kapják a hasonszőrű fazonok és történeteik a "magyarfoci" címkét. 
   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése